2021-09-13 07:46:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A munkahelyeden jobban elismernek, mint bármikor előtte

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint tele vagy tervekkel, de úgy tűnik, nem igazán törekszel a megvalósításra. Valamihez végre ragaszkodnod kéne, és kitartva mellette dolgozni is rajta. Csak a hosszú távú munkának lesz most eredménye. Magadban találhatod meg az erőt ahhoz, hogy véghez vidd, amit elterveztél.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A céljaid eléréséhez elsődleges lenne az, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel. Mindegy, hogy a magánéletben vagy a munkában, de ezzel saját magadnak teremtesz jó tárgyalási alapot. Ha egy kicsit befelé tekintesz, akkor megerősítést nyersz, hogy a helyes úton jársz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkahelyeden nagyot léphetsz előre, ha elsősorban az emberi kapcsolataidra építve taktikázol. Fontos bevágódnod a főnöködnél, de persze nem bármi áron. A mértékletesség legyen megint a vezérelved.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Olyan feladatot kaphatsz a munkahelyeden, amely nem sok örömet tartogat neked. Szerencsére te az a fajta vagy, aki az önmegvalósítást a munkán kívül is képes vagy meglelni. A munkádat a pénzért becsüld.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy kényes üzleti ügyben nagyobb óvatosságra, megfontolásra lenne szükség. A türelmedre még inkább szükséged lehet, mint bármikor. Most jóvátehetetlennek tűnő dolgokat is a visszájára fordíthatsz, mindenféle kapcsolatodban.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Előérzeteid most nem csalnak meg: a hivatásodban újabb megpróbáltatások várnak rád. Örülj neki, mert ez lehet a feltétele a továbblépésnek. Talán unod már, amit most csinálsz. Nézz magasabbra! A magánéletre is igaz ez: ami most megpróbáltatásnak tűnik, az csak erősebbé tesz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A feltétlen szeretet érzése segít, hogy megbocsátó és megengedő legyél. Ezzel átértékelhetsz, átértelmezhetsz, és végül, csodálatos módon megváltoztathatsz bizonyos párkapcsolati tendenciákat.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munkahelyeden a tetőfokára hágott a feszültség, a harcnak még mindig nincs vége. Igyekezz minél jobb helyzetbe kerülni a főnöködnél. Érzelmileg is meg kell erősítened a pozíciódat. Szerettesd meg magad!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon élvezed a baráti társaságot, és a történéseket a közvetlen környezetedben. Ha nem akarod kenyértörésre vinni a dolgot a kedveseddel, akkor igyekezz őt is bevonni a társasági életbe, különben féltékeny lesz, ami vitákhoz vezet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Igyekezz senkivel sem összerúgni a port, mert szükséged lesz támogatókra is. Kihívásokkal teli időszakot élsz át, és szüksége lesz a taktikai érzékére is. Ne legyél annyira kritikus! A kedvesedtől is ugyanazt a kötelességtudatot várod el, mint saját magadtól, ami eleve túlzó.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munkahelyeden jobban elismernek, mint bármikor előtte. A megérzéseid is segíthetnek abban, hogy újabb forrásokat találj, vagy meglévő pénzeszközeidet jól befektesd. Használd ki az adódó lehetőségeket a magánéletedben is!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A sors most nagy izgalmakat jelez egy kedves ismeretlen képében. Ne becsüld le, még ha első látásra valamiben kevésnek is tűnik neked. Néha éppen az az előny, ami hátránynak tűnik. Megbízható személy az illető.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: